Ponudba

Funkcijska vrata

Dizajn: Funkcijska vrata

Na trg smo lansirali prva ekološka protihrupna in protipožarna vrata. Sestavljajo jih 100% naravni materiali, katere lahko v celoti recikliramo. Vrata s podobnimi funkcijskimi sposobnostmi imajo vgrajene materiale, ki predvsem v začetni in končni fazi življenjskega cikla zelo bremenijo okolje zato smo se odločili razviti notranja vrata, ki bodo v skladu s trajnostnim razvojem in s tem človeku in naravi prijazna.

Kakovostna funkcijska protihrupna in protipožarna vrata Melu dosegajo razred požarne varnosti EI60, kar pomeni, da ste v primeru požara varni pred ognjem in dimom vsaj 60 minut.

Vrata so tudi protihrupna in imajo vrednost zvočne izolacije do 42 dB.

Funkcijska vrata Melu so zaradi svojih protihrupnih in zvočno-izolativnih lastnosti primerna za  vgradnjo v stanovanjskih in večnamenskih ustanovah (hoteli, pisarne, šole, zdravstvene ustanove ipd.)

Pošlji povpraševanje

Notranja vrata po meri

Vse kolekcije notranjih vrat si lahko opremite po lastnih željah. Poleg nestandardnih dimenzij (poljubna višina, širina ali neravna mansardna izvedba) lahko notranjim vratom izberete različne barvne odtenke – lužila, premaze (olje, vosek, lak, barva), izvedbene možnosi in ostale dodatke.

Možne izvedbe notranjih vrat

Z notranjimi vrati se dnevno rokujemo zato je izbira ambientu primerne izvedbe še kako pomembna.

Glede na videz in način uporabe so vam vse kolekcije notranjih vrat na voljo v klasični, drsni (pred in v steno), nihajni ali dvokrilni izvedbi in z možnostjo odpiranja v podboj.

Dodatki

V naši ponudbi najdete široko paleto dodatkov za notranja vrata. Njihova vloga je tako estetska kot tudi funkcionalna. Pomembno pa je, da so le-ti med sabo usklajeni.

V osnovno ponudbo sta vključena 2 para 3 delnih nikljanih nasadil in standardna BB ključavnica. Lahko pa vratom po želji izberete tako okovje (nasadila, kljuke, ključavnice) kot tudi steklo in podboje.