• nemški,german,deutsch
  • angleški,english

 

 MELU MIZARSTVO D.O.O.

 

S spoštovanjem tradicije in dosedanjih izkušenj smo se skupaj s sodelavci lotili sodobnega produkta, ki bi zadovoljil vsakega kupca. Uporabili smo tisočleten material - LES, ter ga z uporabo sodobne tehnologije preoblikovali  v moderen izgled, ki vam bo služil tako funkcijsko, kot tudi estetsko. Tako je  nastal  produkt katerega boste veseli v Vašem domu.

Vrata so pohištvo s katerim se največkrat srečate in to srečanje mora biti  prijazno in zanimivo. To je z lesom možno, sa boste vsakič na njem našli nov čudež narave.

Široka paleta lesenih notranjih vrat, izdeanih iz različnih vrst lesa in v  dizajnu po vaši meri, se bo podala k vsakemu Vašemu okusu in potrebam.

 V mizarstvu MELU d.o.o. se zavedamo, da so notranja vrata izdelek, ki ga boste uporabljali dalj časa. Obstojnost vrat je odvisna od kvalitete, tako pri izbiri materiala, kot tudi pri sami izvedbi. Po našem mnenju je masivni les edini material, ki je dovolj obstojen, da preživi generacije, hkrati pa njegova uporaba ne škoduje vašemu zdravju in okolju.

Za izdelavo notranjih vrat izbiramo lokalni les, kateri zaradi nadmorske višine po večini spada v kvalitetni GORSKI LES. Z nadzorovano sečnjo in predelavo v lastnem predelovalnem objektu MELU PRIMA lahko kvaliteto notranjih vrat nadzorujemo od začetk proizvodnje do končnega izdelka.

 

 

 


             

Poglej PREDSTAVITEV podjetja (klikni na povezavo)

13.03.2018 - www.mizarstvo-selisnik.si